μας ψεκάζουν

Η μέθοδος του αεροψεκασμού χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στη γεωργία:

Όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο, για να ψεκαστεί ένα αρκετά μεγάλο χωράφι θα πρέπει να κάνει κάμποσες πτήσεις από πάνω του ένα αεροπλάνο και σε πολύ κοντινή απόσταση από το έδαφος.

Σκέφτομαι, λοιπόν, ως μη ειδικός, ότι για να ψεκαστεί μια ολόκληρη πόλη με αυτά που υποτίθεται ότι μας ψεκάζει η «Νέα Τάξη» προκειμένου να είμαστε πειθήνιοι κ.λπ., θα πρέπει να πετάνε κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια μας για δυο-τρεις μέρες μερικές δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες ψεκαστικά αεροσκάφη – δεν είναι κάτι που δεν το παίρνεις είδηση.

Κατά τη γνώμη μου, το να ψεκάζει αεροπλάνο τους Αθηναίους από υψόμετρο λίγο κάτω από τα σύννεφα, είναι σα να κατουράει ο γιος μου (τριών) στη θάλασσα της Βάρκιζας με σκοπό τα τσίσα του να μολύνουν την παραλία της Βούλας. Μόνο τον άνεμο να υπολογίσει κανείς, το ψέκασμα από τέτοιο υψόμετρο είναι πιθανότερο να καταλήξει στο Κάιρο – και πάλι ένα απειροελάχιτο μέρος του.

Αυτοί που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν, χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση, είναι πολύ πιθανό να είναι θύματα ψεκασμού, αλλά όχι από αέρος. Από εδάφους, και μάλιστα εξ’ επαφής.

Advertisements

2 thoughts on “μας ψεκάζουν

  1. Tο κόλπο είναι -και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, δηλαδή- πως αυτές οι ουσίες/δεξερωγωτί πηγαίνουν σε αυτούς που θέλουν να ψεκαστούν. Στον Τερενς Κουϊκ, ας πούμε, το μικρογραμμάριο θα πάει συστημένο. There you go!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s