νέος πυροβολισμός μαθητή

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=968905

Πιθανότατα ξεκινάει εκστρατεία εκφοβισμού των μαθητών με παρακρατικά στοιχεία να κάνουν τη βρομοδουλειά. Από την πρώτη εικόνα, θα έλεγα πως αυτός ο τρόπος «δράσης» δείχνει ακροδεξιούς τραμπούκους. Αν είναι έτσι, όμως, μην έχει κανείς αμφιβολία ότι από πίσω βρίσκεται το κράτος που έχει τρομάξει, καθώς η εξέγερση δεν εκτονώνεται, αλλά εξαπλώνεται, βαθαίνει και αρχίζει να «βλέπει», να αποκτάει, δηλαδή, περιεχόμενο, να αμφισβητεί. Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση δεν θα προσπαθήσει να απαντήσει στον μαθητικό ξεσηκωμό με τρομοκρατία και ότι δεν θα θρηνήσουμε άλλο νεκρό ή σακατεμένο παιδί ή πολίτη.

Το πράγμα σοβαρεύει και πρέπει όλοι μας να αποτρέψουμε μια αυταρχική αντιδημοκρατική εκτροπή της κυβέρνησης. Ας σοβαρευτούμε. Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για τη δημοκρατία, αλλά όχι από τα παιδιά.

7 thoughts on “νέος πυροβολισμός μαθητή

  1. Φοβούνται πολύ, όντως βαθαίνει η εξέγερση, ειδικά στους μαθητές.

  2. Σίγουρα θα …εξοστρακίστηκε! Δεν μπορεί. Που είναι ο Κούγιας να μας αν έπρεπε να πυροβοληθεί ο μαθητής;

  3. Ο κάθε ανεγκέφαλος κρατικός, παρακαρατικός ή του μπογιατζή ο κόπανος που οπλοφορεί και κάνει χρήση της προέκτασης του φυστικιού που έχει στα παντελόνια του , ελπίζω οτι αυτή την φορά δεν θα τύχει της γνωστής εκμετάλευσης απο την μια , την άλλη ή την παρ’ άλλη πλευρά, γιατί τότε τα πράγματα σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο. Ο πόλεμος γύρω απο το μυαλό των παιδιών συνεχίζεται και αυτό είναι το επικύνδινο την ώρα που συμπεράσματα στο πόδι είναι η γνωστή τακτική την μέσων μαζικής αποχαύνωσης.

    Καλημέρα άρχοντα !

  4. Μάνο, εχθές μιλούσα με ένα φίλο και μου έλεγε ότι σε όσες πορείες έχει κατέβει, πάντα φοβόταν την αστυνομία, το κράτος, τα ΜΜΕ. Τώρα δεν φοβάται κανείς. Αυτοί μας φοβούνται.

    N.Ago, καλώς ήλθες! Εύστοχο, πικρό και καυστικό το σχόλιό σου.

    Τσούχτρα μου, όλοι παρακαλάμε να πρόκειται για πραγματικά μεμονωμένο περιστατικό. Κανείς δεν θέλει να το πιστέψει ότι όντως κάποιοι βγαίνουν στους δρόμους και πυροβολούν παιδιά. Είναι τρομακτικό.

  5. Ετουτα τα Χριστούγεννα Δεν μοιάζουνε με τ’ άλλα
    Δεν ειναι ολοστολιστα δεν στάζει μέλι -γάλα
    Δεν ξεγελούν τα μάτια μας οι κούκλες στις Βιτρίνες
    Δεν πλημμυρίζουν οι αγορές από Ξανθές Κατ ίνες

    Ετουτα τα Χριστούγεννα Οι Μάγοι δεν θα ρθούνε
    απ’ της Χαλδαίας τη μεριά το Βρέφος για να δούνε
    Δεν λαμπει άστρο της Βηθλεέμ , δεν φέγγουν τ’ αστεράκια
    Στον ουρανό Δεν βλέπουμε παρά Μαύρα Κοράκια

    Ετουτα τα Χριστούγεννα Φυλάξτε τα Παιδιά σας
    Κρατήστε τους Χριστούληδες , σφιχτά στην Αγκαλιά σας…

  6. Αν η κυβέρνηση συνεχίσει την ίδια τακτική το μόνο που θα καταφέρει είναι να ξεσηκώσει ακόμα περισσότερους μαθητές. Μόνο οι μαθητές και οι φοιτητές μπορούν να αλλάξουν τα πάντα.
    Οι κυβερνόντες έχουν αρχίσει να τρέμουν για τις καρέκλες τους.Aυτό τους κάνει επικίνδυνους, aλλά ποιος τους φοβάται ;

  7. Νόσφυ, ετούτα τα Χριστούγεννα δεν μοιάζουνε με τ’ άλλα. Είναι πολύ πιο όμορφα. :)

    ***

    Στεριανή Ζάλη, συμφωνώ μαζί σου και συμπληρώνω: το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι, για πρώτη φορά απότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ότι οι μαθητές ειδικά ξεσηκώνονται έτσι και αλλιώς. Οι αντιδράσεις πανικού του κράτους απλώς επιβεβαιώνουν το δίκιο όλων όσων είναι στους δρόμους. Δεν τρομάζουν κανέναν πια.

Σχολιάστε